Servicii

strategie-de-brand

Strategie de brand

Fiecare brand în parte este unic şi dispune de un potenţial specific. La AMM Design el capătă atributele unei persoane şi este tratat cu importanţa cuvenită acesteia. O persoană importantă, cu ochii publicului aţintiţi asupra ei, are nevoie de specialişti într-ale imaginii, iar brandul nu face excepţie. Strategia este necesară şi în crearea unui brand puternic, şi în menţinerea unui brand existent.

La AMM Design, strategia de brand este mandatorie. La fel consecvenţa. În absenţa unei strategii bine puse la punct, brandul nu funcţionează la capacitatea lui reală. Făcută greşit, poate conduce la extincţia brandului. Iar acestea sunt riscuri pe care nu suntem dispuşi să ni le asumăm.

identitate-vizuala

Identitate vizuală

De-a lungul vieţii sale care se doreşte cât mai lungă, brandul trebuie să respecte nişte reguli pentru a avea succes. Regula apriori: să fie susţinut de calitatea reală a companiei sau produsului reprezentat. Regula no.1: să beneficieze de un logo memorabil. Regula no.2: logo-ul să fie consecvent folosit pe toate materialele şi pe toate canalele prin care se comunică şi promovează. Şi alte reguli, mai specifice, definite în manualul de identitate cu care brandul porneşte la drum.

Contribuţia AMM Design constă, în acest caz, în realizarea integrală a manualului de identitate, precum şi a completărilor şi adaptărilor lui, atunci când are loc o schimbare în arhitectura brandului.

design-graphic

Graphic Design

Când spunem design, înţelegem toate elementele grafice ce compun, din punct de vedere vizual, materialul de promovare, fie acesta un flyer, un afiş, un catalog de produse ori un website. De la iconotipul aflat în compoziţia logo-ului, până la fotomontajul sau ilustraţia originală incluse în cataloage, broşuri, afişe, flyere, decoruri auto, signalectică, packaging, şi pe lângă acestea elementele vizuale din cadrul unui website, toate sunt vitale în realizarea unui ansamblu unitar, axat pe un concept creat în scopul promovării cu succes a unui brand sau a unui produs sau serii de produse.

După cum recomandă şi numele, la AMM Design acest serviciu are o pondere însemnată şi este parte integrantă din fiecare proiect.

design-de-ambalaj

Design de ambalaj

Designul de ambalaj funcţionează în baza unor reguli specifice, presupunând utilizarea anumitor elemente grafice şi textuale (informaţie) pe un layout mai mult sau mai puţin presetat. Designul de ambalaj este o provocare cu atât mai mult cu cât miza este foarte concretă: evidenţierea produsului aflat pe raft într-o mulţime de alte produse similare şi concurente. Astfel, în ciuda limitărilor impuse, un design de ambalaj original şi cu o anumită doză de inedit poate aduce un plus de valoare produsului conţinut.

AMM Design se poate mândri cu numeroase reuşite la acest capitol, situaţii în care produse de calitate, prezentate într-un ambalaj excepţional, au fost premiate la concursuri internaţionale.

print

Print

Încă de la începuturile agenţiei, controlăm întregul proces de tipărire, de la partea de DTP la materialul finit, ceea ce ne permite realizarea materialelor la cele mai înalte standarde calitative. Flyere, afişe, broşuri, cataloage de prezentare, cataloage de produse, mape, rapoarte anuale, reviste şi uneori chiar cărţi, toate sunt realizate cu bun gust, pe hârtie şi carton de calitate, înnobilate cu lac selectiv sau lac dimensional, în funcţie atât de obiectivele deservite, cât şi de preferinţele clientului.

În portofoliul de tipărituri AMM Design se regăsesc calendare tematice şi triptice, plannere şi agende realizate integral, reprezentative în cel mai mare grad pentru afacerile clienţilor noştri. NOU! descarcă oferta de agende 2016 si oferta de calendare 2016

web-design

Web Design

Orice afacere care se respectă are nevoie de prezenţă online. Un website bine structurat şi uşor de folosit (user friendly) poate îmbunătăţi considerabil imaginea unei companii, iar în timp această îmbunătăţire poate fi cuantificată. Începând cu 2007, dispunem de logistica şi cunoştinţele necesare atât pentru crearea, cât şi pentru implementarea de website-uri. Fiecare website este realizat în acord cu specificaţiile clientului şi în consecvenţă cu imaginea proiectată de compania sau brandul pe care îl deţine şi doreşte să îl promoveze şi pe această cale.

Cele mai multe proiecte din această categorie sunt punctuale, însă avem şi experienţa realizării de website-uri în cadrul creării şi dezvoltării identităţii unui brand nou nouţ.

online

Online

În ultimii ani, mediul online a evoluat spectaculos din purtător de informaţie în susţinător de brand. Pentru promovarea online, canalele sunt nenumărate şi variate, iar noi le cunoaştem şi folosim pe toate, alcătuind pentru fiecare client în parte mixul adecvat companiei şi/sau brandului pe care îl deţine. De la crearea de website-uri şi optimizarea celor existente, până la administrarea de pagini Facebook şi furnizarea de conţinut relevant pentru reţelele sociale şi de sharing, nimic nu ne este străin.

Evoluăm împreună cu mediul online, pe care ştim să îl folosim eficient în avantajul clienţilor noştri.

promo-item

Promo Items

Adică acele obiecte colorate, originale, simpatice, personalizabile în grade diferite (de la simpla imprimare a logo-ului în zone prestabilite, până la ilustrarea integrală), prin intermediul cărora un brand sau o companie se comunică publicului în cel mai prietenos mod posibil. Obiectele sunt nenumărate, vin din surse de calitate şi într-o paletă extrem de variată, de la un simplu instrument de scris până la pachete integrate, concepute special pentru clienţii noştri.

În plus, la AMM Design, unele dintre aceste obiecte sunt produse in house, ocazie cu care ne manifestăm spiritul şi talentul de artizani şi aducem un plus de valoare brandului promovat.

event

Evenimente

Evenimentele sunt acele momente ce punctează evoluţia unei companii cu aniversări, lansări de branduri şi produse, gale de premiere, târguri de prezentare şi conferinţe de dezvoltare profesională. Pentru elaborarea acestora ne facem disponibili cu toate resursele acumulate de-a lungul propriei noastre evoluţii ca agenţie. Totul începe cu un concept pe care îl dezvoltăm împreună cu clientul şi partenerii noştri logistici.

Când vorbim de petreceri, suntem sufletul lor, când avem conferinţe de presă şi evenimente corporate, suntem eminenţele din culise, responsabile cu pata de culoare. Rezultatele sunt, de fiecare dată, memorabile.